Friday, October 18, 2013

KUS HALDJAD ELAVAD...

Kus haldjad elavad... Seal puiestikus ilmselt. 
Puiestik on koduateljee akna all.
Keegi mainis fb-s peale tolle udupildi ülespanekut, et nüüd on selge, kus kohast mul need haldjad tulevad. No mõned tulevad jah kindlapeale otse sealt sügisesest külmast udust. Mõned aga soojast autost, ateljee ukse kaudu ja  lahkuvad sama teed pidi, õlal suur rõivakott kenasti riidepuu peale pakitud haldjakleidiga. :)

Linna-ateljee akna taga hiilivad ilmselt sootuks teistsugused kreatuurid...Munakivisillutis, keskaegne tänav ja vana kirik - peaks seal ka "öönägemise prille" kasutama et need õiged olendid kinni püüda :)



Näide hilissuvisest Haldjast - 
Aitähh Maarja! 
Foto - Piret Aaslaid

3 comments:

  1. Milline imeline hetk haldjate elust! Ilus!

    ReplyDelete
  2. Ilus ja peen kleit!
    Aga haldjatel peaks olema keelatud kylmal ajal paljaste õlgadega ringi patseerida. Keegi peaks nad kõik kinni pyydma ja korralike suurte õhuliste pitssallide sisse keerama.

    ReplyDelete
  3. :D Peale väikest luuretööd kaarna blogis leidsin, et võibollaäkkitõepoolestvõisiiskimitte võin olla olnud kaarna õps? Või oli seda hoopis kadunud Annika Künnap? See pidi kusagil neil aastail olema, kus kaaren koolis käis... Ja kena, kui tekkis huvi mis nüüd sunnib õlgu lõhkuma :) Kui kooliajast miski vajaka või küsimata jäi, siis lase tulla. Olen ise vahepeal kõvasti õppinud ja ei ole kade vastama. Mis haldjatesse ja sallidesse puutub - see on õige jutt - olgu sisse mässitud!!!

    ReplyDelete