Saturday, July 6, 2013

KIRIKU TAGA PÕRGU VÄRAVAS

Tervitused minu Tallinna-klientidele!


Annan teada, et nüüdsest on võimalik minu jutule tulla otse vana Tallinna südames Rüütli tn.4 (Niguliste kiriku kõrval Põrgu väravas). Sügiseks üritan sinna põrgu väravasse tekitada ka stangetäie lemmikmudeleid, mida kohapeal proovida ja kohe osta saaks.

Minu toodete hulka kuuluvad endiselt pruutkleidid, igasugused peenvillased kudumid, õhtukleidid, taaskasutusteema-uudisrõivad kasutatud teksast, pitsist, siidist ja muust põnevast kraamist. Peaasi, et oleks meeldejääv ja arusaamatult šikk.

Üks hea sõber ja klient kirjeldas seda imidžit, mida üritan luua - "ma ei saanud täpselt aru, millest see kostüüm koosneb, oli sellise mõnusalt kulunudhallikasroosa väljanägemisega, erinevaid detaile ei olnud võimalik hiljem kirjeldada, sest need sulasid kuidagi ühte ja hõljusid nagu udu". :)


Seda põrgu väravat jagan teiste vahvate loomeinimestega - 
Tige Tikker alias Katrin Koch-Maasing teeb ägedaid keskaegseid rõivaid (olles ise moeajaloo magister) ja Emilly Ruul teeb mõnusaid linaseid igapäevarõivaid.

Nüüd peaks minu staažikad päälinna kliendid igati rahul olema - senine mitme linna vaheline logistika pillutas neid proovi ja konsultatsiooni ka lõuna poole Liivimaa piiri. Või hoopistükkis Tartusse (kus ma ka ikka endiselt tegutsen, samamoodi külalisesinejana). Aga praegune imelise auraga koht peaks erinevatele koostööprojektidele uue hoo sisse andma - igal juhul esimesed kliendid olid põrguskäigust vaimustuses :)

Kohtumised on endiselt eelneva kokkuleppe alusel :)
Kohtumisteni!!!



2 comments:

  1. Loodetavasti ei tähenda see seda, et Sind Viljandis enam näha pole..

    ReplyDelete
  2. Looda sa, ei ma lähe siit Viljandist ära kuhugi - selleks on siin liiga mõnus elada. Eesti on nii väike, et kliente võib teenendada mitmes linnas. :)

    ReplyDelete